The Python Challenge

 1. Става въпрос за този проект, който насърчава преминаването във всяко следващо ниво, използвайки някакво малко python скриптче. http://www.pythonchallenge.com/

  Идеята на Виктор в темата за първото домашно ми хареса.

  Предполагам, че преподавателския екип с радост ще даде по една точка за всеки решени 10 challenge-а. Нататък не са никак лесни, така че за последните може и повече (по-трудоемки са от поне 50% от домашните). Но това те ще го решат.

  Независимо от това, обаче, сайта е хубаво упражнение за хората, които искат да научат повечко за питона. Ако има достатъчно ентусиасти може да отворите тема, където да обсъждаме и да си даваме леки подсказки относно challenge-ите. Естествено, няма нужда да казвам, че, ако се реши да се дават точки за решени предизвикателства, преписването е крайно нежелателно. А и в крайна сметка целта е да научим нещо, нали така? :)

  Да го направим така. Правите си едно репо в GitHub. Кодът, който сте писали за всяко едно ниво го поставяте в отделен файл.

  Споделяте линк към въпросното хранилище(дори да не сте приключили със всички нива). Освен въпросната точка на всеки 10 нива, ние ще даваме по точка и за креативни и оригинални решения.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.